Lakáskassza - Miért legyen Önnek lakástakarékpénztár megtakarítása?

1. Lakáskassza, LTP állami támogatás

Az éves lakáskassza (LTP, lakástakarékpénztár) betétbefizetések után 30%-os de maximum évi 72.000 ft állami támogatásban is részesülhet, mely teljes mértékben adó- és járulékmentes. Támogatás mértéke függ az Ön havi megtakarításának összegétől, illetve csak és kizárólag lakáscélú felhasználása megengedett. A lakáskassza megtakarítás futamideje nem haladhatja meg a 10 évet.

2. Kedvező kamatú hitellehetőség, garantált magas hozam:

Lakáskassza megtakarítása mellé állami támogatást és kamatot kap, ezáltal magas hozam realizálható. Már akár a megtakarítás kezdésekor hitelt is tud felvenni. Amennyiben a hitelt a megtakarítási időszak végén igényli, kedvező, fix kamatozású lakáshitel lehet az Öné. Hitel felvétele nem kötelező. Az állami támogatás, a betéti- és hitelkamatok fixek. Törvényi garancia van arra, hogy ezeket a már megkötött lakáskassza szerződés esetén nem változtatják meg utólag.

3. Lakáskassza bármilyen lakáscélra

A lakáskassza lakáscélú felhasználási lehetősége gyakorlatilag minden lakással kapcsolatban felmerülő költség megfizetésére felhasználható. Lakáscélnak minősül a már felvett lakáscélú hitel kiváltására történő befizetés is. Kiváltható hitelek: pénzintézettől vagy biztosító intézettől felvett lakáshitel vagy építési hitel.

4. Rugalmas

A havi lakáskassza befizetés, azaz betételhelyezés rövidebb távon szüneteltethető, változtatható, vagyis havi lakáskassza befizetéseinek összegét tetszés szerint növelheti, illetve csökkentheti. Amikor szeretné lejárt lakáskassza szerződését felhasználni, akkor az közeli hozzátartozónak átadható, megosztható és több lakáskassza szerződést is össze tud vonni.

Az akciók, kezdeti díj elengedési akciók folyamatosan változnak. Aktuális akcióról érdeklődjön emailben tőlünk!Elérhetőségeink:

Telefon: 06/20-275-2272

Fax: 06/1-2576118

E-mail: info@lakossagihitelek.hu

Kapcsolódó jogszabályok:

  • 1996. évi CXIII. törvény a lakástakarékpénztárakról
  • 215/1996. (XII. 23.) Kormányrendelet a lakás-előtakarékosság állami támogatásáról
  • 47/2006. (III. 7.) Kormányrendelet a lakás-előtakarékosság állami támogatásáról szóló 215/1996. (XII. 23.) Korm. rendelet és a lakás-takarékpénztárak általános szerződési feltételeiről szóló 47/1997. (III. 12.) Korm. rendelet módosításáról

Ha szeretne kötni vagy bővebb tájékoztatást szeretne a termékről, kérem vegye fel a kapcsolatot velünk.