Ingatlanközvetítés és lakáshitel

Az ingatlanértékesítés, ingatlanvásárlás, albérletkeresés bonyolult folyamat. Kérje segítségünket ingatlanközvetítéssel kapcsolatban.

Ingatlanközvetítés - Mikor keressen minket?

Ha eladna vagy vásárolna, ha kiadna vagy bérelni szeretne, ha Ön vagy vevője lakáshitelt szeretne felvenni. Szívesen segítünk hitelügyintézésben vagy bármilyen ingatlanközvetítésben.

Ha értékesíteni szeretné vagy kiadni ingatlanát, keressen minket bizalommal. Általában 2,9%+áfa jutalékért dolgozunk ingatlanértékesítés, ingatlanközvetítés esetén, kiadásnál pedig sikeres üzletet követően 1 havi díjat kérünk el Öntől munkánkért. (Lakáshitel ügyintézés ügyfeleink számára teljes körű és díjmentes, akkor is, ha az ingatlant nem rajtunk keresztül vette, de a lakáshitel intézésében igénybe venné segítségünk)

Budapesten és Pest megye nagy részén tudunk Önnek segíteni ingatlanközvetítés és lakáshitel ügyében.

Miért válasszon minket? Miért kérje a segítségünk ingatlanközvetítés ügyében?

Több mint 50 online hirdetési felületen történik az ingatlanközvetítés. Fizetős hirdetési felületeken is megjelentetjük ingatlanának hirdetését képekkel. Esetenként online hirdetési felületeken kívül más hirdetési eszközöket is igénybe veszünk az ingatlanközvetítés sikerességéhez. Hirdetéseinket lelkiismeretesen, folyamatosan frissítjük, ezáltal biztosabb, hogy az érdeklődők rátalálnak az Ön által értékesíteni, kiadni kívánt ingatlanra és így mielőbb megtörténhet az ingatlanközvetítés.

Sok ingatlant kereső nem önállóan nézelődik, hanem megbíz minket, hogy keressünk neki ingatlant. Ha elmulasztja igénybe venni segítségünk, akkor lecsúszhat erről a vásárlói célcsoportról. Számtalan ingatlanértékesítővel és ingatlanirodával működünk együtt, így ingatlana felkerül egy nagyon hatékony adatbázisba, ahonnan más irodák ügyfeleinek is kiajánlásra kerül ingatlana, így hatékonyabban működhet az ingatlanközvetítés. Ingatlanközvetítés, lakáshitel ügyintézés felsőfokon!

Ingatlanközvetítés - Ugye nem szeretné?

- Ugye nem szeretné egész napját a gép előtt tölteni hirdetések feladásával?
- Nem szeretne belefutni ingyenesnek tűnő, majd később szó nélkül fizetősre váltó hirdetési rendszerekbe?
- Nem szeretne nem hatékony hirdetésekre tízezreket fizetni havonta feleslegesen?
- Nem szeretne drága lakáshitelt hónapokon keresztül intézni magának?

Ingatlanközvetítés - Szeretné?

- Szeretné, ha az ingatlanának értékesítésében, kiadásában, az ingatlanközvetés folyamatában, lakáshitel ügyintézésben hatékony, lelkiismeretes segítséget kapna?
- Szeretné, ha valaki ingyen segítene a hirdetésben és csak akkor kellene kifizetni, ha már látszik a munkájának eredménye?
- Szeretné, ha a vevők felkutatása nem az Ön gondja lenne?
- Esetleg vásárlóként vagy leendő bérlőként időhiányban szenved és szeretné, ha segítenénk a keresésben, ingatlanközvetítésben Önnek?
- Szeretné, ha olcsó és profi ügyvédet, biztosítási közvetítőt vagy a legjobb hitelközvetítőt ajánlanánk Önnek?
- Szeretné, ha a hitelügyintézőjéről sok véleményt látna, mielőtt Ön is megbízná lakáshitelének intézésével?
Ha a fentieket tényleg szeretné, akkor keressen minket és kérje segítségünket.

Ingatlanközvetítés elérhetőségeink:

Mobiltelefon: 0620/9210-418
Telefon: 061/257-6118
E-mail: info@ingatlanhalasz.hu

Lakáshitel, akár ingatlanközvetítés mellé

Magasan képzett, felkészült hitelközvetítőink díjmentesen segítenek Önnek megtalálni a legmegfelelőbb lakáshitelt. Rövid időn belül több bank ajánlatát kapja meg. Ezekből segítenek kiválasztani az Önnek legmegfelelőbbet. A lakáshitel teljes lebonyolításában hatékony segítséget nyújtanak. Önnek csak szerződni kell a bankba bemenni, minden más terhet levesznek a válláról. Sok esetben a piaci kínálatnál kedvezőbb hitellehetőséget is tudnak Önnek ajánlani, kiemelt banki kapcsolataiknak köszönhetően.

Tapasztalja meg, hogy ingatlant értékesíteni, bérbe adni, vásárolni, bérelni, lakáshitelt igényelni könnyedén, gördülékenyen és nehézségek nélkül is lehet!

Ingatlanközvetítés:

Mobiltelefon: 0620/9210-418

E-mail: info@ingatlanhalasz.hu

Lakáshitel ügyintézés:

Telefon: 06/20-275-2272

E-mail: info@lakossagihitelek.hu