Néhány vélemény eddigi ügyfeleinktől:

"Bankban dolgozó szakemberként nem gondoltam volna, hogy valaha független banki hitelügyintézőhöz fogok fordulni.
Évit az internetről ismertük meg, és mivel eléggé speciális helyzetben voltunk (felmondás folyamatban, nagyon sürgősen szükségünk volt a hitelre, stb.), gondoltuk, egy „próbát megér“, es megkerestük. Ami elsőre meglepett minket: MINDEN gyakorlati kérdésünkre, (a legösszetettebbre, legspeciálisabbra is) kapásból tudta a választ. Nem volt olyan felvetésünk, amelyet ne tudott volna megnyugtatóan megválaszolni, akár az éjszaka közepen is… :)
A banki folyamatok részletes ismeretével rendelkezik, ami felbecsülhetetlen értéknek bizonyult. Összességében Évi minden korábbi várakozásunkat felülmúlta.
Bár nehéz megfogalmazni, ami talán a sikerének a legfőbb kulcsa: az ügyfél fejével gondolkozik. Ez manapság nagyon-nagyon ritka - és ez sok esetben nekünk is életmentő volt!
MAXIMÁLISAN ajánlom mindenkinek! "

- Bódai Zoltán, Biatorbágy


"Ha a véletlen folytán nem találkoztunk volna veled Évi, még most is a hiteles papírokkal futkároznánk. Rengeteg utána járástól és idegeskedéstől kíméltél meg minket, nagyon profi módon naprakész infókkal segítettél,hogy a hitelt megkapjuk határidőre. Azóta is sokat emlegetünk hálával, a legközelebbi barátoktól sem kaptunk annyi segítséget mint Tőled. Mind emberileg, mint szakmailag a legprofibb vagy. Amikor sokadszor hívtam fel az értetlen kérdéseimmel, akkor is türelmesen válaszolt mindenre. Napi többszöri telefonváltás után is fáradhatatlanul segített. Őszintén ajánlom mindenkinek, akinek Ő ügyintézi a hitelét, az biztosan jól jár, legyen az bármennyire rázós eset is. Köszönjük a segítséget!!! "

- Dr Szabó Péterné (Edyna)


"45 évig nem volt szükségem hitelre, minimális áruhiteltől eltekintve. Rettentő félelmekkel, bizonytalanul vágtunk bele a férjemmel, akit akkor sikerült végleg meggyőznöm, amikor Évivel találkozott. A türelme, amivel elmagyarázta, hogy nem veszíthetünk, a pontos, hibátlan információi, \"tapintható\" szakértelme győzte meg igazán.
Minden úgyis történt, ahogyan Évi elmondta, Nélküle még mindig csak gondolkodnánk, számolgatnánk, most pedig a saját lakásunkban lakunk.
Köszönjük Évi, minden hasonló ügyben csak Veled fogunk együttműködni. "

- Dudásné Vida Krisztina, Budapest


"Örülök, hogy Évi intézte a hitelünket! Ha nem így lett volna elveszünk a rendszerben és még mindig csak várnánk a pénzünkre. Segítőkész, mindig elérhető, banki ügyekben naprakész, türelmes és jó közvetítő. A bankokkal szemben viszont rámenős és kérlelhetetlen, ami nekünk aranyat ért! Erre a pár hétre szinte a családunk tagja lett. Köszönjük a munkádat!"


"Ha te nem lettél volna, és mindent Sárváron kellett volna intéznünk, nem tudom mi lett volna....káosz és katasztrófa. Téged imádunk, szeretünk, a hálánk örökké üldözni fog:) "

- Horváthné Kiss Zsófia, Sárvár


"Nehéz olyan embert találni a hitelügylet intézésekor, akinek szavában 100%-ig meg lehet bízni. Nos, Évi abszolút ilyen: bármit mondott, az úgy is lett. Külön kérés nélkül informál minden történésről, remek kapcsolatai vannak, folyamatosan foglalkozik az ügylettel. Előre szól, ha valamire ügyelni kell, ha őt bízod meg, nem érhet meglepetés. Bátran tudom ajánlani, mert még a lehető legzűrösebb időszakban is gond nélkül elintézte a hitelt, Évi egy igaz profi."

- Polacsek Roland, Budapest


"Bátran merem és fogom is ajánlani Évát ismerőseimnek, mert a lakáshitelünk rendkívül gyorsan, precízen és problémamentesen lett elintézve. Évi mindenre előre gondolt, így a banki döntés is az átlagosnál sokkal gyorsabban és pozitívan megtörtént. Mi pedig a tervezetthez képest több mint egy hónappal hamarabb - kevesebb mint 4 hét-, lettünk az új lakásunk tulajdonosai. Köszönet érte Évinek!"

- Somogyi Zsolt, Dunakeszi


"Ha egy korrekt, naprakész hitelügyintézőt keres, csakis Évit tudom ajánlani! Az egész hitelkérelmünket lebonyolította, segítette, nyomon követte! Az ő támogatása nélkül kifizettünk volna egy rakás felesleges pénzt és még mindig csak bankokat járnánk a legjobb ajánlatért! Idejét és erőfeszítéseit nem sajnálva követett nyomon minden lépést és most hála Neki a saját házunkat élvezhetjük! Szerencsésnek mondhatom magam, hogy rá találtam, a legjobb választás volt!"


"A legkitartóbb ember, akit valaha ismertem! Nagyon tájékozott, okos, mindenre talál megoldást! Örülök, hogy őt választottam, nem is dönthettem volna jobban! Köszönöm neki a fáradalmas munkáját, amit oly lendülettel, lelkiismeretesen végzett! A házunkat egyrészt neki köszönhetem, nélküle már csak az utcáról nézegetném!:)"

- Deák Csilla, Dormánd


"Szerencsés embernek érzem magam, hogy az Évi kezébe adtam a hitelem. Ha nem Ő csinálja talám most nem üldögélnék a saját lakásomban.Olyan gyorsan intézett mindent, hogy azt vettem észre csomagolok. Minden hülye kérdésemre komolyan vállaszolt, mégha este 11 kor írtam is, Ő visszaírt. Soha nem mennék máshoz hitelt intézni, még ha fizetnének sem. Köszönöm a szépen :)"

- Nagy Mónika


"Ha hitel kell, fordulj bátran Évihez. Nagyon profi, naprakész és rengeteg energiát belefektet, hogy minden simán és időben történjen. Én bátran tudom ajánlani mindenkinek, nagyon sokat segített nekem, hála neki a hitelügyintézés nagyon simán lezajlott. Köszi szépen:)"

- Földi Attila


"Évit bátran ajánlom mindenkinek! Nagyon kedves, segítőkész, gyors, pontos, korrekt hitelközvetítő és hitelügyintéző! Kitartott és segített egy hosszú és nem kimondottan problémamentes lakáshitel ügyintézésében. Mindig elérhető volt, és megosztotta velem minden eddigi tapasztalatát. Sokat tanultam tőle. Köszönöm Évi!"

- Makkos Lilla


"Ajánlom mindenkinek! Legjobb hitelügyintéző! Gyors, pontos, mindenben ségítette nekem! Bármikor fel tudtam hívni! Éva nélkül nem kaptam volna a hitelemet! Tényleg profi szakember! Nagyon kedves is!! Ljuba"

- Kasina Ljubov


"Kivételes hitelügyintéző! Nekünk mindent megtett, amit csak lehetett, többet is, mint amit egy hitel ügyintéző munkaköre elvár. Türelmes, precíz és pontos és előrelátó. Mindenkinek csak ajánlani tudom."

- Agg Ildikó


"Évi a legprofibb ügyintéző, akivel valaha találkoztam. Egészen reménytelennek tűnő helyzetben is tető alá hozta a hitelünket, nagyon hálásak vagyunk neki! Kitartóan segített a hitel minden fázisában, bármikor hívhattuk és mindenről érthető, részletes naprakész információkkal rendelkezett, egy csomó papírmunkát elintézett helyettünk, és ez nem került nekünk semmibe. Arról nem is beszélve, hogy az egyik legkedvesebb ember, akit ismerek. Jó szívvel ajánlom bárkinek, aki hitelt szeretne :) Köszönjük, Évi!

- Schuler Zsófia


Elérhetőségeink:

Telefon: 06/20-275-2272

E-mail: info@lakossagihitelek.hu


Véleményem elküldöm emailben és hozzájárulok ahhoz, hogy nevem megjelenítésével felkerüljön a weboldalra.


Nevem:

Véleményem: